Tapastuutit

Työaika 30 min Kokonaisaika
6-8 annosta
Tapastuutit.jpg

Tapastuutit sopivat mainiosti juhliin ja illanistujaisiin tai vaikka ihan vain hauskaksi iltapalaksi. Kokoa ainekset tikkuihin ja tarjoa herkut vaihteeksi hauskoista tötteröistä.

Raaka-aineet

1 pktAtria Ohuen Ohut Kalkkunaleike 200g

2 tuoretta viikunaa lohkoina

150 g Gouda-juustoa kuutioituna

2 dl oliiveja n.

1/2 rasia pensasmustikoita

tuoreita rosmariinin oksia

150 g Manchegoa-juustoa ohueksi siivutettuna

150 g grissineitä

Valmistusohje

Taita kalkkunaleikkeet kolmioiksi ja pujota noin 5 leikkelettä yhteen tikkuun. Sujauta viikunalohkoja ja goudakuutiota vuorotellen toisiin tikkuihin. Pujota oliivit omiin tikkuun ja mustikat rosmariinin oksiin. Kokoa tapastuutit tai -kulhot tikuista, manchego-juustosta ja grissineistä.

 

Pinaatti-nokkossampylat.jpg
Pinaatti-nokkossämpylät 0
Tutustu reseptiin
Juustoburgerit-holskykurkuilla.jpg
Juustoburgerit hölskykurkuilla 1
Tutustu reseptiin
Atria_Valkosipuli_basilikakanaa_quinoa_kurpitsawokki-pysty.jpg
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki 1
Tutustu reseptiin
Tahmeat-teriyaki-kanapyörykät.jpg
Tahmeat teriyakikanapyörykät 6
Tutustu reseptiin
kana-nektariinisalaatti.jpg
Kana-nektariinisalaatti 2
Tutustu reseptiin