Tapasvartaat

Työaika Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Atria_vartaat_720x910.jpg

Tapas-vartaat ovat kesän helpoin grilliherkku! Pujottele toisiin vartaisiin Atrian Artesaani chorizoa sekä pimientos de padron -paprikoita, ja toisiin pikkutomaatteja ja artisokkaa. Tarjoile vartaat Patatas Bravas -perunoiden, aiolin sekä vihreän salaatin kera.

Raaka-aineet

1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

200 g pimientos de padron -paprikoita

200 g kirsikkatomaatteja

200 g miniartisokansydämiä tai isompia puolitettuina (säilyke)

oliiviöljyä

mustapippuria

suolaa

Tarjoiluun:

1/2 pkt Peruna

vihreää salaattia

Valmistusohje

  1. Leikkaa chorizot reiluiksi paloiksi. Pujottele makkarapalat ja padron-paprikat vuorotellen varrastikkuihin.
  2. Pujota toisiin tikkuihin kirsikkatomaatit ja artisokat.
  3. Sivele vartaisiin öljyä ja rouskauta päälle mustapippuria ja suolaa.
  4. Laita ensimmäisenä grilliin kuumenemaan Patatas Bravas -perunavuoka.
  5. Lisää seuraavaksi chorizovartaat, ja viimeiseksi tomaatti-artisokkavartaat, jotka valmistuvat hetkessä.
  6. Tarjoile vartaat Patatas Bravas -perunoiden, niiden pakkauksessa mukana tulevan aiolin, sekä vihreän salaatin kera.
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg
Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto 2
Tutustu reseptiin
Nopea kana-nachopelti.jpg
Kana-nachopelti 11
Tutustu reseptiin
henri-alen-tartar.webp
Tartar à la Henri Alén 4
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin
Kanasalaattipiirakka.jpg
Kanasalaattipiirakka 0
Tutustu reseptiin