Tiskivuoren emännän kana-nuudelisalaatti

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
Tiskivuoren-emannan-kana-nuudelisalaatti.jpg

Tiskivuoren emäntä -blogia kirjoittava Heidi haastoi Instagramissa seuraajansa ehdottamaan mitä hän kokkaisi jää- ja kuivakaappinsa antimista. Seuraajien ideoista toteutukseen meni kana-nuudelisalaatti. "Niin nopeaa, simppeliä ja hyvää", oli kokkaajan itsensä analyysi reseptistä.

Raaka-aineet

sipuli

valkosipuli

lehtikaalia

nuudeleita

Atria Murea & Nopea -kanasuikaleita

granaattiomenan- ja seesaminsiemeniä

limettiä

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli, valkosipuli ja lehtikaalin kevyesti seesamiöljyssä.
  2. Keitä nuudelit kypsäksi toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan.             
  3. Kokoa kulhoon nuudeleita ja lehtikaali-sipuliseosta. Lisää Atria Murea & Nopea - kanasuikaleet, granaattiomenan- ja  seesaminsiemenia ja limettiä.
Itämainen-kana-nuudelisalaatti.jpg
Itämainen kana-nuudelisalaatti 0
Tutustu reseptiin
kana.jpg
Glaseerattu joulukana ja uunijuurekset 2
Tutustu reseptiin
Black-Carlic-kanatacot.jpg
Grillatut kanatacot 4
Tutustu reseptiin
Juhannusateria.jpg
Juhannusateria 0
Tutustu reseptiin
Henri-Alenin-buttermilk-chicken.jpg
Henri Alénin Amerikan tädin Buttermilk-kana 4
Tutustu reseptiin