Tomaattinen uunilenkki juustolla

Työaika 30 min Kokonaisaika
4 annosta
Tomaattinen-uunilenkki-juustolla.jpg

Tomaattinen uunilenkki juustolla on nopeasti valmistuva arkiruokaherkku. Viiltoihin lisätään ketsupin lisäksi tuoretta tomaattia ja juustoa.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kunnon Arki Uunilenkki 400g

2 rkl ketsuppia

2 tomaattia puolitettuna ja ohuiksi viipaleiksi leikattuna

50 g emmental-juustoa ohuina viipaleina

2 rkl paahdettua sipulia

Valmistusohje

  1. Tee uunilenkkiin viillot noin yhden sentin välein, ja laita viiltoihin ketsuppia. Lisää viiltoihin vuorotellen tomaattia ja juustoa.
  2. Paista uunilenkkiä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
  3. Lisää valmiin uunimakkaran päälle rapeaa paahdettua sipulia ja tarjoa lisukkeena vaikkapa perunamuusia.
Hornet-siivet-ja-maapähkinävoikastike.jpg
Hornet-siivet ja maapähkinävoikastike 3
Tutustu reseptiin
Pad_thai_rapealla_kanalla.jpg
Pad thai rapealla kanalla 1
Tutustu reseptiin
Kepakot-makkaratikussa.jpg
Kepakot makkaratikussa 2
Tutustu reseptiin
Kaalipyttipannu.jpg
Kaalipyttipannu 0
Tutustu reseptiin
Asian-bbq--kanapatonki.jpg
Kanapatonki 4
Tutustu reseptiin