Tortillapiirakka
Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta

Tortillapiirakka on kevyt ja maistuva herkku, joka sopii niin välipalaksi kuin vaikka kevyeksi lounaaksi. Voit valita täytteet oman makusi mukaan ja kokeilla rohkeasti erilaisia versioita - lopputulos on aina herkullinen!
Raaka-aineet
0,5 pktAtria Vuolu Kana Fajitas 200g
tortillalettu
öljyä
3 kpl kananmunia
100 g kevytraejuustoa
40 g babypinaattia
100 g kaali-porkkanasalaattia
0,5 kpl punainen paprika kuutioituna
jalapenoa hienonnettuna
50-100 g kevytjuustoraastetta
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
- Voitele piirakkavuoka. Laita tortillalettu vuokaan ja painele se tasaiseksi.
- Riko letun päälle kolme kananmunaa ja sekoita joukkoon raejuusto. Vatkaa kananmunien rakenne rikki.
- Lisää täytteet siten, että jätät juustoraasteen päällimmäiseksi.
- Laita tortillapiirakka uuniin ja paista noin 20 minuuttia.
- Anna jäähtyä hetki, nosta tarjolle ja nauti esimerkiksi salaatin kera.