Välimeren flatbreadit grillissä
![](/globalassets/atria.fi/reseptikuvat/flatbreadit.jpeg?preset=full-mobile)
Väimeren flatbreadit ovat raikas grilliherkku kesään. Kanan Sisäfilee Tsatsiki ja Kanan Paistileike Souvlaki valmistuvat yhdellä kertaa ja antavat ihanaa makua annokseen yhdessä jogurttikastikkeen ja tuoreiden kasvisten kanssa.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Grilliduo Yoghurt Flavour 650g
1 pkt Atria Voi-Tilli Grilliperunat 500g
4 kpl valmista pizzataikinapalloa
400 g kreikkalaista jogurttia
1/2 kpl kurkku
1 kpl punasipuli
200 g kirsikkatomaatteja
2 kpl sitruunaa
1 kpl ruukku tilliä
1/2 dl rypsiöljyä grillaukseen
1 rkl laadukasta oliiviöljyä
suolaa oman maun mukaan
Valmistusohje
- Valmista jogurttikastike raastamalla kurkku. Sekoita se kreikkalaisen jogurtin joukkoon ja mausta suolalla. Lisää joukkoon ½ dl hienonnettua tilliä.
- Leikkaa sitruunat sekä kirsikkatomaatit puoliksi ja suikaloi punasipulit.
- Kuumenna grilli. Sivele grillin vastukset öljyllä ja lisää Atrian Grilliduon kanafileet grilliin ja grillaa noin 10-minuuttia tai kunnes niiden sisälämpötila on 75-astetta.
- Laita Atrian voi-tilliperunat grilliin kuumenemaan myös samaksi ajaksi tai hieman pidempään.
- Muotoile pizzataikinasta ohuita levyjä ja grillaa noin pari minuuttia per puoli. Grillaa samalla sitruunan puolikkaita noin pari minuuttia.
- Täytä flatbreadit Atrian Grilliduon grillatuilla kanoilla sekä voi-tilliperunoilla, jogurttikastikkeella, kirsikkatomaateilla, punasipulilla ja tillillä. Viimeistele annokset puristuksella sitruunanmehua ja lorauksella oliiviöljyä. Nauti heti!