Välimeren flatbreadit grillissä

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Väimeren flatbreadit ovat raikas grilliherkku kesään. Kanan Sisäfilee Tsatsiki ja Kanan Paistileike Souvlaki valmistuvat yhdellä kertaa ja antavat ihanaa makua annokseen yhdessä jogurttikastikkeen ja tuoreiden kasvisten kanssa.   

Raaka-aineet

1 pkt Atria Grilliduo Yoghurt Flavour 650g

1 pkt Atria Voi-Tilli Grilliperunat 500g

4 kpl valmista pizzataikinapalloa

400 g kreikkalaista jogurttia

1/2 kpl kurkku

1 kpl punasipuli

200 g kirsikkatomaatteja

2 kpl sitruunaa

1 kpl ruukku tilliä

1/2 dl rypsiöljyä grillaukseen

1 rkl laadukasta oliiviöljyä

suolaa oman maun mukaan

Valmistusohje

  1. Valmista jogurttikastike raastamalla kurkku. Sekoita se kreikkalaisen jogurtin joukkoon ja mausta suolalla. Lisää joukkoon ½ dl hienonnettua tilliä.
  2. Leikkaa sitruunat sekä kirsikkatomaatit puoliksi ja suikaloi punasipulit.
  3. Kuumenna grilli. Sivele grillin vastukset öljyllä ja lisää Atrian Grilliduon kanafileet grilliin ja grillaa noin 10-minuuttia tai kunnes niiden sisälämpötila on 75-astetta.
  4. Laita Atrian voi-tilliperunat grilliin kuumenemaan myös samaksi ajaksi tai hieman pidempään.
  5. Muotoile pizzataikinasta ohuita levyjä ja grillaa noin pari minuuttia per puoli. Grillaa samalla sitruunan puolikkaita noin pari minuuttia.
  6. Täytä flatbreadit Atrian Grilliduon grillatuilla kanoilla sekä voi-tilliperunoilla, jogurttikastikkeella, kirsikkatomaateilla, punasipulilla ja tillillä. Viimeistele annokset puristuksella sitruunanmehua ja lorauksella oliiviöljyä. Nauti heti!