Vartin kanapasta

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
vartin_kana-artisokkapasta.jpg

Herkullinen vartin kanapasta on pelastus kiireisiin arki-iltoihin! Valmistaudu siis hemmottelemaan makunystyröitäsi tällä vaivattomalla ja maukkaalla aterialla.

 

Lue lisää

 

Raaka-aineet

250 g tuorepastaa

3 valkosipulinkynttä

1 purkki säilöttyjä artisokansydämiä (n. 110 g)

2 rkl voita tai öljyä

1 pktAtria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250g

2 dl ruokakermaa

1/2 sitruunan hienoksi raastettu kuori ja mehu (n. 2 rkl

1 dl parmesaania hienoksi raastettuna

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

1/2 ruukkua tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Laita kattilaan pastavesi kiehumaan, mausta se suolalla. Kun vesi kiehuu, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja säästä noin desi keitinvedestä.
  2. Samalla, kun pastavesi kiehuu ja pasta kypsyy, valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko artisokansydämet lohkoiksi.
  3. Kuumenna voi tai öljy isolla pannulla. Kuullota valkosipulinkynsiä pari minuuttia. Lisää artisokat, kanat ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia.
  4. Mausta kastike sitruunan kuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla
  5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää myös säästämääsi keitinvettä sen verran, että kastikkeessa on hyvä koostumus.
  6. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaani ja basilikan lehdet. Tarjoile heti.
Hornet-Snacks-Platter.jpg
Hornet Snacks Platter 1
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin
1347_dumplings_sivusta_1_1.jpg
Kana-dumplings ja lime-korianterimajoneesi 3
Tutustu reseptiin
Sloppy-Joe.jpg
Sloppy Joe burgerit 1
Tutustu reseptiin
atria-mestari-ismon-reilut-ulkofileepihvit-kermaista-metsasienikastiketta-ja-puikulapottuja.jpg
Atria Mestari Ismon reilut naudan ulkofileepihvit, kermaista metsäsienikastiketta ja puikulapottuja 11
Tutustu reseptiin