Viski-vaahterasiirappiglasyyri

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
10 annosta
viski-vaahterasiirappiglasyyri.jpg

Tämän parempaa kinkunkuorrutetta saa hakea! Makea viski-vaahterasiirappiglaseeraus suolaisen kinkun pinnalla on vastustamattoman hyvä yhdistelmä. Lisää glasyyriä muutama kerros, jotta saat kinkkuun paksun kerroksen herkullista makua.

Raaka-aineet

Glasyyri:

2 dl viskiä

2 dl ruskeaa sokeria

2 dl vaahterasiirappia

2 rkl viinietikkaa

4 rkl soijaa

Koristeeksi

kokonaisia neilikoita

tuoretta timjamia

Valmistusohje

  1. Laita kaikki glasyyrin ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä puoleen määrästä.
  2. Levitä glasyyriä kinkun pinnalle. Kuorruta kinkkua 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Lisää glasyyriä pintaan paiston aikana muutaman kerran, niin että kaikki glasyyri tulee käytettyä. Koristele kinkku vielä kokonaisilla neilikoilla ja tuoreella timjamilla.
Paasiaiskana.jpg
Pääsiäiskana ja mintulla ja valkosipulilla maustetut uunikasvikset 2
Tutustu reseptiin
Kinkunkuorrute-Aura-juustosta-ja-piparkakuista.jpg
Kinkunkuorrute Aura-juustosta ja piparkakuista 0
Tutustu reseptiin
Fitbroidit x Atria hornet kansikuva.jpg
Hornet-pelti bataatilla ja raikkaalla yrttikastikkeella 1
Tutustu reseptiin
Joulumakaronilaatikko_annos_1_1_1.jpg
Joulumakaronilaatikko 1
Tutustu reseptiin
Atria_Valkosipuli_basilikakanaa_quinoa_kurpitsawokki-pysty.jpg
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki 1
Tutustu reseptiin