Wilhelm Viel Gut

Työaika Kokonaisaika 40 min
3 annosta
Wilhelm_Werneri_Viel_Gut_720X910.jpg

Wilhelm-perheen pienin saattaa olla maultaan suurin – etenkin, kun mukana on mahtavan maistuvaa currywurst-kastiketta. Klassikko se on tämäkin, tosin tutumpi saksalaisilta nakkikioskeilta.

Raaka-aineet

1 pktAtria Wilhelm Luonnonkuorinakki 360g

tai

1 pktAtria Rehti Herkku Kananakki 280g

Currywurst-kastike:

2 rkl öljyä

1 punasipuli hienonnettuna

2 tl paprikajauhetta

2 rkl curryjauhetta

2 tl chilijauhetta

1 tlk tomattimurskaa

1 dl ketsuppia

2 tl Dijon-sinappia

1 rkl sokeria

1 rkl Worcestershire-kastiketta

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

  1. Paista sipulia ja kuivia mausteita hetki öljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset ja anna mielellään hautua puolen tunnin ajan.
  2. Surauta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
  3. Keitä tai grillaa nakit, ja tarjoile kastikkeen kanssa.             
Yhden_astian_uunicurry__720x910.jpg
Yhden astian uunicurry 0
Tutustu reseptiin
Entrecote-ja-grillattua-sydansalaattia-caesar-henri-alen.jpg
Entrecote ja grillattua sydänsalaattia à la Henri Alén 0
Tutustu reseptiin
pippa-laukan-uunifajitakset.jpg
Pippa Laukan Uunifajitakset 0
Tutustu reseptiin
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg
Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto 2
Tutustu reseptiin
Sloppy-Joe.jpg
Sloppy Joe burgerit 1
Tutustu reseptiin