Worilainen

Työaika Kokonaisaika 15 min
1 annosta
Wilhelm_Worilainen_720X910.jpg

Kun kaikkien aikojen nakkikioskiklassikko tuunataan paistetulla kananmunalla ja sämpylän väliin sujautetaan Wilhelm-makkarapihvi, Porilaisesta tulee Worilainen: yhä parempaa ja rotevampaa haukattavaa.

Raaka-aineet

1 kplAtria Wilhelm Makkarapihvi 320g

kananmuna

suolakurkkua

hienonnettua punasipulia

cheddarkastiketta

ketsuppia

Valmistusohje

  1. Paista kananmuna.
  2. Paista tai grillaa makkarapihvi ja sämpylä lämpimiksi.
  3. Kokoa sämpylän väliin makkarapihvi, suolakurkkua, punasipulia, cheddarkastiketta ja ketsuppia.
Mango-kanasalaatti_720x910.jpg
Mango-kanasalaatti 2
Tutustu reseptiin
nopeat-possutacot (1).jpg
Pikatacot 2
Tutustu reseptiin
Wilhelm_Devils_720X910.jpg
Makkarapärinät 2
Tutustu reseptiin
Ruusukaalipaistosta-ja-Artesaani-raakamakkaraa.jpg
Ruusukaalipaistosta ja Artesaani-raakamakkaraa 0
Tutustu reseptiin
natalia-salmelan-kaali-possutacot-aasialaisittain.jpg
Natalia Salmelan kaali-possutacot aasialaisittain 0
Tutustu reseptiin