Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

Atria-Artesaani-Lämminsavustettu-Raakamakkara-Chorizo_8103.png
Liha on aina kotimaista
Atria Artesaani lämminsavustettu chorizo-raakamakkara on omiaan ensiluokkaiseen grillaukseen. Tästä maukkaasti herkusta valmistat myös vaikkapa astetta mausteisemman makkarapastan höystettynä lorauksella kermaa, tomaattipyrettä ja valkosipulia. Koristele parmesaanilla ja persiljalla.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, vesi, silava, jodioitu suola, mausteet (mm. savustettu paprika, valkosipuli, cayenne, oregano), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), dekstroosi, stabilointiaine E 450, hydrolysoitu vehnäproteiini, aromit, hapettumisenestoaine E 301, savuaromi, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia1349 kJ
Energia326 kcal
Rasva30 g
josta tyydyttynyttä11 g
Hiilihydraatit1,4 g
josta sokeria0,6 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini12 g
Suola2 g

Valmistusohje

Kypsennettävä ennen nauttimista. Savustuksesta huolimatta tuote on edelleen raaka. Kypsennä pannulla, grillissä tai 200 °C uunissa n. 15 minuuttia välillä kääntäen, kunnes tuote on kypsä (sisälämpötila väh. +72 °C)
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407800001048 Atria tuotenumero: 8103 ME: 4

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

13
henri-alenin-täydelliset-hodarit.jpg
Henri Alénin mexican hot dogs 0
Tutustu reseptiin
Atria_vartaat_720x910.jpg
Tapasvartaat 0
Tutustu reseptiin
Grillattua gouda-raakamakkaraa.jpg
Grillattua raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia 0
Tutustu reseptiin
Andalucian-raakamakkaraa-patatas-bravas-ja-pisto.jpg
Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto 2
Tutustu reseptiin
Tacot-chorizolla-ja-uusilla-perunoilla.jpg
Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla 0
Tutustu reseptiin
Kurpitsa_makkarapelti_vaaka.jpg
Kurpitsa-makkarapelti & suolapähkinäpesto 1
Tutustu reseptiin