Atria Kanan Koipi Naturel 800g

Atria-Kanan-Koipi-Naturel_1414.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria kanankoivet on helppo valmistaa monella eri tavalla. Maustamattomat kanankoipemme ovat suomalaista kanaa. Ota koivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä koivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 175°C tasalämpöuunissa n. 45 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin koipi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia528 kJ
Energia126 kcal
Rasva6 g
josta tyydyttynyttä1,6 g
Proteiini18 g
Suola0,13 g

Valmistusohje

Ota koivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta haluamallasi tavalla ja paista 175 °C uunissa noin 45 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407810014120 Atria tuotenumero: 1414 ME: 4

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

10
mc_eps11_kierros2_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_2.jpg
MasterChef-Ollin Korean Chicken 1
Tutustu reseptiin
Henri-Alenin-Marokkolainen-kanapata.jpg
Henri Alénin marokkolainen kanapata 4
Tutustu reseptiin
Savustetut-kanankoivet.jpg
Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla 3
Tutustu reseptiin
Kanankoivet-juuressalsapedilla.jpg
Kanankoipipelti 2
Tutustu reseptiin
maalaispata-kanan-koivista-ja-juureksista.jpg
Maalaispata kanan koivista ja juureksista 3
Tutustu reseptiin