Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g

Atria-Kanan-Ohut-Fileeleike-Pehmeän-Pippurinen_1439.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria kanan ohut fileeleike pippurisessa marinadissa on perinteisesti maustettu klassikkomaku. Ohut fileeleike soveltuu moniin ruokiin, kuten kermaiseen pastakastikkeeseen. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerinfilee (70 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, dekstroosi, mausteet (mm. musta- ja rosépippuri, paprika, korianteri), jodioitu suola, hapettumisenestoaine E 331, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia467 kJ
Energia111 kcal
Rasva4 g
josta tyydyttynyttä0,5 g
Hiilihydraatit3 g
josta sokeria1,1 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini16 g
Suola0,88 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407810014397 Atria tuotenumero: 1439 ME: 4, 24, 24

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

9
Atria_Valkosipuli_basilikakanaa_quinoa_kurpitsawokki-pysty.jpg
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki 1
Tutustu reseptiin