Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria kanan ohut fileeleike pippurisessa marinadissa on perinteisesti maustettu klassikkomaku. Ohut fileeleike soveltuu moniin ruokiin, kuten kermaiseen pastakastikkeeseen. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Ainesosat
Broilerinfilee (70 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, dekstroosi, mausteet (mm. musta- ja rosépippuri, paprika, korianteri), jodioitu suola, hapettumisenestoaine E 331, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia467 kJ
Energia111 kcal
Rasva4 g
josta tyydyttynyttä0,5 g
Hiilihydraatit3 g
josta sokeria1,1 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini16 g
Suola0,88 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407810014397
Atria tuotenumero: 1439
ME: 4, 24, 24
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
9