Atria Kanan Ohut Fileeleike Pintamaustettu 550g
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Kevyesti pintamaustettu Atria kanan ohut fileeleike sopii todella moneen kanaruokaan. Aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Erityisen hyvää kanan fileeleikkeestä tulee grillissä ja valmiiksi pintamaustettuna se sopiikin valmistettavaksi sellaisenaan. Kana on erinomainen grilliherkku esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Ainesosat
Broilerinfilee (85 %), vesi, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, chili, juustokumina, inkivääri, paprika, neilikka), maltodekstriini, jodioitu suola, sokeri, hapettumisenestoaine E 331, aromit, tomaattijauhe, dekstroosi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia393 kJ
Energia93 kcal
Rasva1,15 g
josta tyydyttynyttä0,3 g
Hiilihydraatit1,7 g
josta sokeria0,7 g
Ravintokuitu0,3 g
Proteiini19 g
Suola0,88 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407810014175
Atria tuotenumero: 1417
ME: 4, 24
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
3