Atria Nyhtökalkkuna Mausteinen n800g
Liha on aina kotimaista
Uunivalmis Nyhtökalkkuna on mehevä ja monikäyttöinen herkku. Valmistat Nyhtökalkkunan helposti uunissa. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita kalkkuna pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 1,5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta kalkkunan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.
Liha on aina kotimaista
Ainesosat
Kalkkunan reisiliha (75 %), vesi, siirappi, sokeri, mausteet (mm. chili, valkosipuli, inkivääri, korianteri, tomaatti, paprika, persilja, kurkuma, tähtianis, kaneli), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, aromit, fariinisokeri, säilöntäaineet (E 262, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), karamellisoitu sokeri, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), punaviinijauhe. Voimakassuolainen. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia555 kJ
Energia132 kcal
Rasva5,7 g
josta tyydyttynyttä1,6 g
Hiilihydraatit5,3 g
josta sokeria3,9 g
Ravintokuitu0,3 g
Proteiini15 g
Suola1,6 g
Valmistusohje
Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 °C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 1,5 tuntia, kunnes sisälämpötila +75 °C. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha. Kaada lihaliemi revityn lihan päälle
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378070900000
Atria tuotenumero: 610189
ME: 2
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
11