Atria Pääsiäiskana Provençal n1,7kg

Atria-Pääsiäiskana-Provençal_1167.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Kokonainen Atria Provencal -pääsiäsikana on suomalaista kanaa. Yli puolentoistakilon kokonaisesta kanasta riittää syötävää pääsiäispöytään useammallekin henkilölle. Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta repäisemällä pussi halki. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa 175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on 75 °C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Kokonainen broileri (90 %), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, paprika, oregano, timjami, basilika), sokeri, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia672 kJ
Energia161 kcal
Rasva11 g
josta tyydyttynyttä2,8 g
Hiilihydraatit0,5 g
josta sokeria0,3 g
Ravintokuitu0,1 g
Proteiini16 g
Suola1,2 g

Valmistusohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175°C. Poista broileri pakkauksesta ja aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175°C:ssa n. 1 h 45 min, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75°C. Paistonkestävä sidontanaru poistettava ennen ruokailua
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378116700007 Atria tuotenumero: 1167 ME: 4

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

1
Spatchcock-paasiaiskana.jpg
Spatchcock-pääsiäiskana 1
Tutustu reseptiin
Siiderikana.jpg
Siiderikana ja yrttiperunoita 1
Tutustu reseptiin
appelsiinilla-maustettu-coq-au-vin.jpg
Appelsiinilla maustettu Coq au vin 0
Tutustu reseptiin
Paasiaiskana.jpg
Pääsiäiskana ja mintulla ja valkosipulilla maustetut uunikasvikset 0
Tutustu reseptiin