Atria Possun Filee Pintamaustettu n1,2kg

Atria-Possun-Filee-Pintamaustettu_2456.png
Liha on aina kotimaista
Possun pintamaustettu filee on murea possun ulkofileepala viljaporsaasta. Possun pintamaustettuun fileeseen tuo mehukkuutta pinnalla oleva makurasva. Ulkofileepalan valmistus onnistuu helposti uunissa ja se on näyttävä juhlaruoka.

Ainesosat

Sian ulkofilee (85 %), vesi, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, oregano), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, sokeri, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia981 kJ
Energia236 kcal
Rasva18 g
josta tyydyttynyttä6,8 g
Hiilihydraatit2,2 g
josta sokeria1 g
Ravintokuitu0,5 g
Proteiini15 g
Suola0,95 g

Valmistusohje

Ota filee huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 175 °C:een ja aseta filee uunivuoassa uuniin rasvaisempi puoli ylöspäin. Kypsennä kunnes fileen sisälämpötila saavuttaa 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 1 h. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä noin 15 min ennen tarjoilua.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378245600001 Atria tuotenumero: 2456 ME: 6

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

6