Atria Possun Filee Pintamaustettu n1,2kg
![](/contentassets/b7fa2a1a3f9c40659915307c8387fff3/atria-possun-filee-pintamaustettu_2456.png?preset=full-mobile)
Possun pintamaustettu filee on murea possun ulkofileepala viljaporsaasta. Possun pintamaustettuun fileeseen tuo mehukkuutta pinnalla oleva makurasva. Ulkofileepalan valmistus onnistuu helposti uunissa ja se on näyttävä juhlaruoka.
![](/contentassets/b7fa2a1a3f9c40659915307c8387fff3/atria-possun-filee-pintamaustettu_2456.png?preset=half)
Ainesosat
Sian ulkofilee (85 %), vesi, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, oregano), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, sokeri, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
981 kJ
Energia
236 kcal
Rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
6,8 g
Hiilihydraatit
2,2 g
josta sokeria
1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
15 g
Suola
0,94 g
Valmistusohje
Ota filee huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 175 °C:een ja aseta filee uunivuoassa uuniin rasvaisempi puoli ylöspäin. Kypsennä kunnes fileen sisälämpötila saavuttaa 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 1 h. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä noin 15 min ennen tarjoilua.