Atria Possun Fileelankku Grilling Rub n850g
Liha on aina kotimaista
Possun Fileelankku Grilling Rub sopii erityisen hyvin grillaukseen: helposti lähestyttävä kaikille sopiva makumaailma ja pintamauste varmistavat siistin ja helpon lopputuloksen. Lankku voidaan valmistaa kokonaisena tai valmiiksi leikattuna, ja siitä riittää varmasti kaikille. Kokonaisena fileelankun valmistat ottamalla lihan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min. Syö niin iso pala kuin jaksat. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.
Liha on aina kotimaista
Ainesosat
Viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, chili ancho, cayenne), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, fariinisokeri, maissirae, hapettumisenestoaine E 331, aromit, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia470 kJ
Energia111 kcal
Rasva2,2 g
josta tyydyttynyttä0,8 g
Hiilihydraatit3,5 g
josta sokeria1,2 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini19 g
Suola1,1 g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Roskat eivät kuulu luontoon. Lajittele pakkaus muovina ja kartonkina.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378043200007
Atria tuotenumero: 2784
ME: 4
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
0