Atria Possun Fileelankku Grilling Rub n850g

Liha on aina kotimaista
Possun Fileelankku Grilling Rub sopii erityisen hyvin grillaukseen: helposti lähestyttävä kaikille sopiva makumaailma ja pintamauste varmistavat siistin ja helpon lopputuloksen. Lankku voidaan valmistaa kokonaisena tai valmiiksi leikattuna, ja siitä riittää varmasti kaikille. Kokonaisena fileelankun valmistat ottamalla lihan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min. Syö niin iso pala kuin jaksat. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, chili ancho, cayenne), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, fariinisokeri, maissirae, hapettumisenestoaine E 331, aromit, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia470 kJ
Energia111 kcal
Rasva2,2 g
josta tyydyttynyttä0,8 g
Hiilihydraatit3,5 g
josta sokeria1,2 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini19 g
Suola1,1 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Roskat eivät kuulu luontoon. Lajittele pakkaus muovina ja kartonkina.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378043200007 Atria tuotenumero: 2784 ME: 4

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

0