Atria Possun Grillipekoni Karamelli 350g

Liha on aina kotimaista
Possun Grillipekoni Karamelli on ohueksi leikattu sopivasti makea marinoitu pekonisiivu. Valmistat grillipekonisiivut parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 10 min. Kääri siivut folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua. Tarjoa esimerkiksi grillikasvisten ja -perunoiden kera. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Liha on aina kotimaista
Ainesosat
Viljaporsaan kylki (75 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), tomaattijauhe, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), hydrolysoitu maissiproteiini, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia1173 kJ
Energia283 kcal
Rasva23 g
josta tyydyttynyttä7,8 g
Hiilihydraatit6,9 g
josta sokeria5,9 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini12 g
Suola1,1 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407800011085
Atria tuotenumero: 2770
ME: 3, 24
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
0