Atria Possun Ulkofileepihvi Steakhouse 200g
![](/contentassets/ec02ba6efc734ad28b97c158c9684fa3/atria-possun-ulkofileepihvi-steakhouse_612053.png?preset=full-mobile)
Atria Possun fileepihvi Steakhouse on pintamaustettu mehukas pihvi possun makurasvallisesta ulkofileestä. Mehukkuutta varmistaa makurasva ja reilu 2cm paksu leikkuu, tämä pihvi ei aivan ensimmäisenä kuivu grilliin.
![](/contentassets/ec02ba6efc734ad28b97c158c9684fa3/atria-possun-ulkofileepihvi-steakhouse_612053.png?preset=half)
Ainesosat
Viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, fariinisokeri, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), mausteet (mm. paprika, chili ancho, savustettu paprika, mustapippuri, kirveli), jodioitu suola, aromit, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
982 kJ
Energia
236 kcal
Rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
6,8 g
Hiilihydraatit
2,7 g
josta sokeria
1,5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
15 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
Ota pihvi huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista pihvi kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 15 min, kunnes pihvin sisälämpötila on 70 °C. Miedonna pannun lämpötilaa kypsennyksen loppuvaiheessa. Kääri pihvi folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.