Atria Uunivalmis Possun Juhlapaisti Neljä Pippuria n1,7kg

Atria-Uunivalmis-Possun-Juhlapaisti-Neljä-Pippuria_612026.png
Liha on aina kotimaista
Possun kokonainen sisäpaisti valmiiksi juhlallisesti maustettuna ja varman onnistumisen takaavassa uuninkestävässä paistovalmiissa vakuumipakkauksessa. Neljän pippurin yhdistelmä on näyttävä ja maukas. Vähärasvainen possun sisäpaisti on valmiiksi suolattu, maustettu ja paistopakkaus varmistaa mehukkaan lopputuloksen kypsennyksen loppuun asti. Paistoliemi on helppo ottaa talteen paistopussin pohjalta ja viimeistellä erityinen ruokahetki itse valmistetulla kastikkeella.

Ainesosat

Viljaporsaan sisäpaisti (87 %), vesi, mausteet (mm. musta-, valko-, rosé- ja maustepippuri, paprika, valkosipuli, chili, korianteri, juustokumina), jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, aromit, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia439 kJ
Energia104 kcal
Rasva2,6 g
josta tyydyttynyttä0,9 g
Hiilihydraatit1,5 g
josta sokeria0,4 g
Ravintokuitu0,4 g
Proteiini19 g
Suola1,2 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 °C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2,5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Varmista heti kypsennyksen jälkeen, että lihan sisälämpötila on vähintään +70 °C. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi liha suoraan paistoliemeen.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378058700004 Atria tuotenumero: 612026 ME: 3

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

8
Pippuripaisti-ja-maa-artisokkasose.png
Pippuripaisti ja maa-artisokkasose 3
Tutustu reseptiin