Atria Viljaporsaan Joulukinkku tuore n10,5kg
Viljaporsaan tuore joulukinkku potkalla. Potka tuo kinkkuun juhlavaa ja jouluista ulkonäköä.
Ainesosat
Viljaporsaan kinkku (85 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
924 kJ
Energia
223 kcal
Rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
6,2 g
Proteiini
15 g
Suola
1,8 g
Valmistusohje
Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Joulukinkun sulattaminen
41
Tutustu reseptiin
Joulukinkun paistaminen
145
Tutustu reseptiin