Atria Viljaporsaan Luuton Juhlakinkku pakaste n5kg

Atria-Viljaporsaan-Luuton-Juhlakinkku-pakaste_2850.png
Liha on aina kotimaista
Viljaporsaan luuton juhlakinkku on viiden kilon perinteinen harmaasuolattu luuton pakastettu juhlakinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Sopii mainiosti esimerkiksi pienemmän porukan joulupöytään tai vaikkapa pikkujoulupöytään.

Ainesosat

Viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 930 kJ
Energia 224 kcal
Rasva 18 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Proteiini 15 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?