Atria Naudan Pippuripihvi Takuumureasta Paahtopaistista 280g

Atria-Naudan-Pippuripihvi-Takuumureasta-Paahtopaistista_4128.png
Liha on aina kotimaista
Naudan pippuripihvi on kaikkien lihaystävien kestosuosikki. Takuumureasta paahtopaistista leikattu pihvi takaa mehevän makunautinnon, varsinkin kun pihvin jättää reilusti mediumiksi. Pihvin moniulotteinen pippurisekoitus luo rikkaan makukokemuksen kun mustapippuri, valkopippuri, rosépippuri ja muut mausteet yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Pakkauksen kaksi pihviä valmistuvat hetkessä kuumalla pannulla tai hohtavalla grillillä ja arki-illan makuelämys on valmis.

Ainesosat

Naudan paahtopaisti 92 %, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, valkosipuli, chili, rosépippuri, valkopippuri, korianteri, oregano, viherpippuri, juustokumina, maustepippuri), jodioitu suola, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia640 kJ
Energia153 kcal
Rasva7,7 g
josta tyydyttynyttä2,4 g
Hiilihydraatit1,1 g
josta sokeria0,3 g
Ravintokuitu0,7 g
Proteiini20 g
Suola1,1 g

Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön n. ½ tuntia ennen kypsennystä. Paista kuumalla pannulla vähäisessä öljyssä muutama minuutti per puoli, kunnes sisälämpötila saavuttaa halutun kypsyysasteen. Kiedo pihvit löyhästi folioon, jotta höyry pääsee ulos ja anna vetäytyä n. 10 min. Huomioi, että sisälämpötila nousee vetäytymisen aikana vielä pari astetta.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407840041288 Atria tuotenumero: 4128 ME: 2

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

33
henri-alen-pippuripihvi.webp
Täydellinen pippuripihvi Henri Alénin tapaan 19
Tutustu reseptiin
atria-mestari-anna-liisan-pippurilehtipihvi.jpg
Atria Mestari Anna-Liisan pippurilehtipihvi 0
Tutustu reseptiin
perinteiset-pippuripihvit-ja-kermaperunat.jpg
Perinteiset pippuripihvit ja kermaperunat 4
Tutustu reseptiin